maanantai 15. tammikuuta 2018

Jännittävä hetki

Tämä blogi ei ole elämäni ensimmäinen blogi, mutta todellakin harkituin. Mielessä pyörii kysymykset, onko minusta tähän, saanko kirjoiteltua. Päätin kuitenkin nyt yrittää, eiköhän tästä jotain ainakin tule.

Blogini aihe on erityisesti kirjat, mutta mahdollisesti myös ajatuksia omista kirjoitteluistani, jos sellaisia saan aikaiseksi (ainakin saan aikaiseksi valituksen siitä, kun ei ikinä kirjoita, mutta ehkä jätän sen väliin).

Haasteellista tämän blogin kirjoittamisesta tekee se, etten kovinkaan usein tiedä mitä sanoisin kirjasta, ainakaan kovin selkeästi. Yksi ongelmistani on juonipaljastukset, karttelen niitä epätoivoisesti, kun en haluaisi niitä kertoa, enkä itse kuulla. Voisin siis sanoa tämän blogin olevan haaste itselleni.

Päivitystiheyttä olen miettinyt ankarasti. Välillä en lue paljon mitään, niin mistä kummasta sitten kirjoittaisi. Onneksi ainakin nyt alussa on jo selvät suunnitelmat neljälle ensimmäiselle tekstille, oikeastaan viidelle, jos tämä lasketaan mukaan. Kerran viikossa päivitys olisi oikein hyvä, mutta minulle itselleni riittää joka toinen viikko. Joten mennään fiiliksen mukaan.

Tällä kertaa ei ole muuta sanottavaa, seuraavalla kerralla huomattavasti enemmän. Aiheena John Green - Kaikki viimeiset sanat, voin jo nyt sanoa, että kannattaa lukea, jos et vielä ole.


Tätä tekstiä kirjoittaessa tuijotin epätietoisena jouluvalojani, jotka olivat aluksi liian kirkkaat, nyt äärimmäisen rakastettavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti